Lediga jobb


Just nu söker vi personal som kan arbeta helger och/ eller sommarsäsongen 2020. 

Vi söker medarbetare som vill arbeta med oss på Svärdshuset, helger from nu och  sommarsäsongen är helgen from 1 maj till midsommarhelgen och sedan öppet tisdag till söndag tom 16 augusti, och sedan helger igen tills sommarsäsongen är slut 31 augusti.

Vi vill att du kan arbeta minst 4 veckor under sommaren och någon av helgerna i maj.

Det vi söker är personal till:

Matsalen, arbetsuppgifterna kommer att vara: ta emot matbeställningar, servera, ta betalt, glasskiosken, bordsbokningar, ställa iordning matsalen mm. Arbetsuppgifterna kommer att variera mycket. Vi söker dig som har ett glatt humör, är serviceinriktad, är duktig på att se vad som behöver göras och som kan ta egna initiativ.

Disken, arbetsuppgifterna kommer att vara: att ta hand om disken, det är ett ganska tungt jobb med alla tallrikar och tunga kastruller, så det krävs att du klarar av ett fysiskt jobb, arbetsuppgifterna kan även vara att ta hand om återvinning och se till att allt står på sin plats i köket.

Köket, arbetsuppgifterna kommer att vara: hjälpa till med förberedelser inför och under service, hålla koll på inkommande beställningar och se till att rätt mat kommer ut i rätt tid. Du behöver inte ha någon restauragnvana med vi ser gärna att du har ett  stort intresse för mat och kan hjälpa till med enklare matlagning.

Trädgård, arbetsuppgiter kommer att vara: gräsklippning, rensa ogräs, hålla iordning minigolfbanan, ev mindre reparationsarbeten och en del skötsel av Torpet som vi hyr ut. Här söker vi någon som kan arbeta självständigt, se när det är dags att klippa gräset osv. Du kommer att ha stort eget ansvar och kan styra dina arbetstider själv. Vi tror att det kommer att vara ca en halvtidstjänst.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Du kan skicka en fråga i formuläret brevid eller ring

tel 0709-999529

Maila din ansökan till jobb@makarnasvard.se

 

 

Skicka en fråga till oss

 

Följ oss i sociala medier!