Om oss


Det hela började på en bergssluttning i Italien under vår semesterresa. ”Vad är det för vin?” Det var den frågan som startade allt, sedan dess har det inte funnits en lugn stund i våra liv. Många frågor har vi fått söka svar på själva: hur går man till väga för att importera vin till Sverige, vilka tillstånd krävs och var ska vi förvara vinet samt vilket företagsnamn skulle vårt varumärke ha. Det var en komplicerad procedur och efter ungefär ett år hade vi fått svar på alla frågor. Då hade vi även fått tillstånd beviljade och ombyggnationen var klar. Det var ett slitsamt arbete men vi är otroligt glada att vi gjorde det. I och med detta har vi skapat oss ett kontaktnät och bekantskaper och samtidig lärt oss så himla mycket om vin.

Visionen som vi alltid har haft är små familjeägda gårdar där vi tänker på miljön. Där vi även lägger ner mycket tid och kärlek i framställande av vinet. Varje gård vi har importerat viner ifrån har vi besökt i Italien. Vi värdesätter kvalité, ekologiskt, naturnära, familjeägda gårdar och jordbruk i vår verksamhet.

Vi är helt vanliga arbetande personer, vi bor på en gård med många olika djur såsom höns, får hästar och kaniner. Nedan kan du se mer bilder från gården.

Följ oss i sociala medier!