Vi har valt att inte publicera hela menyn för högsäsongen,
då den kan ändras från dag till dag.
Men ofta har vi nedanstående på menyn:
Utöver rätterna nedna har vi några förrätter och efterrätter.
Önskar du veta dagens meny innan ditt besök får du gärna ringa oss på 0709-999 529
Dagens fisk (Sommen)
Serveras med kokt potatis, Svärdshusets gräddiga vitvinsås, skirat smör
och grönsak. (andra tillbehör kan vara bacon el pepparrot beroende på fisk)
Schnitzel (Ugglarps)
Svärdshusets panerade fläskschnitzel, gräddig rödvinsås, ärtor,
kryddsmör smaksatt med anjovis, citron, persilja och kapris.
Severas med pommes.
Isterband (Vaggeryd)
Stekt isterband, rödbetor, ärtor.
Serveras med kokt potatis och vispat smör med dill, charlottenlök och flingsalt.
Hjortburgare (HC-vilt)
Svärdshusets hjortburgare, bröd, ostkräm, sallad, bbq-sås och picklad rödlöklök.
Severas med pommes, dipp och saltgurka.
Ko-lomiburgare (Brostorp)
Stekt grillost, bröd (potato bun), sallad, picklad rödlök, kräm med soltorkad tomat och basilika.
Serveras med pommes, dipp och saltgurka.
Varmrökt regnbåge (Sjöarp)
Serveras med kokt potatis, sallad och kall sås med tångcaviar, dill, rödlök och citron.