Lediga jobb

Lediga jobb

Just nu söker vi personal som kan arbeta helger och sommarsäsongen 2023.


Helger from 1 maj och sommarsäsongen 23 juni - 13 augusti (öppet tisdag till söndag) och sedan har vi öppet helger tills sommarsäsongen är slut 27 augusti.


Vi söker medarbetare som vill arbeta med oss på Svärdshuset, Axet och Sveas hotell och café. Om du får jobba hos oss i sommar är det troligt att du får vara på alla tre ställen. 


Vi vill att du kan arbeta minst 4 veckor under sommaren och någon av helgerna i maj.


Vi söker personal till:


Matsalen, arbetsuppgifterna kommer att vara: ta emot matbeställningar, servera, ta betalt, glasskiosken, bordsbokningar, ställa iordning matsalen mm. Arbetsuppgifterna kommer att variera mycket. Vi söker dig som har ett glatt humör, är serviceinriktad, är duktig på att se vad som behöver göras och som kan ta egna initiativ.


Disken, arbetsuppgifterna kommer att vara: att ta hand om disken både från köket och serveringen, se till att det alltid finns rena glas, tallrikar och bestik. Vi söker dig som gillar ordning och reda. Det är ett ganska tungt jobb med alla tallrikar och tunga kastruller, så det krävs att du klarar av ett fysiskt jobb. 


Köksbiträde, arbetsuppgifterna kommer att vara: hjälpa till med förberedelser inför och under service, hålla koll på inkommande beställningar och se till att rätt mat kommer ut i rätt tid. Du behöver inte ha någon restauragnvana med vi ser gärna att du har ett  stort intresse för mat och kan hjälpa till med enklare matlagning.


Kocki år söker vi även en kock/ van matlagare till Svärdshuset, då vi har utökat med Sveas hotell och café behöver vi stärka upp i köket. Du behöver inte vara utbildad kock, men vi söker dig med ett stort matintresse, som orkar långa dagar i ett varmt kök. Det är periodvis mycket stressigt då vi under högsäsong serverar upp till 300 personer på en dag. Vi arbetar mycket med lokala råvaror så menyen är varierande. Passar du in i vårt team och du trivs hos oss kan vi ev erbjuda en forsatt tjänst även under lågsäsong.


Städ, Här söker vi flera personer som kommer att arbeta tillsammans i ett team, då vi behöver hjälp med städ på Svärdshuset, Sveas och Axet. arbetsuppgifterna kommer att vara att städa kök, matsal och övriga utrymmen innan vi öppnar, även tvätt och iordningställande av hotellrummen på Sveas. Vi söker dig som har öga för detaljer och gillar ordning och reda. 
Vill du veta mer om en viss tjänst tveka inte att höra av dig till oss tel 0709-999529
Maila din ansökan till jobb@makarnasvard.se