Lediga jobb

Lediga jobb

Just nu söker vi personal som kan arbeta helger och/ eller sommarsäsongen 2021. 


Vi söker medarbetare som vill arbeta med oss på Svärdshuset,

helger from 1 maj och sommarsäsongen 22 juni - 15 augusti (öppet tisdag till söndag) och sedan har vi öppet helger tills sommarsäsongen är slut 29 augusti.


Vi vill att du kan arbeta minst 4 veckor under sommaren och gärna någon av helgerna i maj.


Det vi söker är personal till:


Matsalen, arbetsuppgifterna kommer att vara: ta emot matbeställningar, servera, ta betalt, glasskiosken, bordsbokningar, ställa iordning matsalen mm. Arbetsuppgifterna kommer att variera mycket. Vi söker dig som har ett glatt humör, är serviceinriktad, är duktig på att se vad som behöver göras och som kan ta egna initiativ.


Disken, arbetsuppgifterna kommer att vara: att ta hand om disken både från köket och serveringen, se till att det alltid finns rena glas, tallrikar och bestik. Vi söker dig som gillar ordning och reda. Det är ett ganska tungt jobb med alla tallrikar och tunga kastruller, så det krävs att du klarar av ett fysiskt jobb. 


Köket, arbetsuppgifterna kommer att vara: hjälpa till med förberedelser inför och under service, hålla koll på inkommande beställningar och se till att rätt mat kommer ut i rätt tid. Du behöver inte ha någon restauragnvana med vi ser gärna att du har ett  stort intresse för mat och kan hjälpa till med enklare matlagning.


Städ, arbetsuppgifterna kommer att vara att städa kök, matsal och övriga utrymmen innan vi öppnar. Arbetstiderna är ca 07:00 - 10:00. Du kommer även att få hjälpa till med viss städ på vår lanthandel (Axet). Om du vill så går arbetsuppgifterna att kombinera med tex disken, trädgårdsarbete och /eller i serveringen.


Trädgård, arbetsuppgiter kommer att vara: gräsklippning, rensa ogräs, hålla iordning minigolfbanan, ev mindre reparationsarbeten och återvinning.

Här söker vi dig som kan arbeta självständigt, se när det är dags att klippa gräset osv. Du kommer att ha stort eget ansvar och kan styra dina arbetstider själv. Vi tror att det kommer att vara ca en halvtidstjänst.


Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

tel 0709-999529

Maila din ansökan till jobb@makarnasvard.se