Viner

Våra viner

Vår vision är att sälja viner från små familjeägda gårdar som har ett stort miljötänk och som lägger ner mycket tid och kärlek i framställningen av deras viner. Varje gård vi har valt ut har vi besökt flera gånger och på så sätt lärt känna både ägare och vinmakare (som i flera fall är samma person). Vinerna håller hög kvalité och många har vunnit fina priser. Varje gård arbetar med den skörd de får, det sätter smak och karaktär på vinerna. Vissa årgångar görs på druvor som fått mycket sol och andra på druvor som har haft det svalare och med mera regn, vilket gör att samma vin kan få olika karaktär beroende på årgån. Det är så kul när vinmakaren hör av sig och är överlycklig över resultatet, det är så spännande för oss att sedan tillsammans med vinmakaren få smaka och jämföra med tidigare årgångar.

 

Har ni en restaurang eller liknande verksamhet med serveringstillstånd och är intresserad av vår viner, så kommer vi gärna till er för att visa upp vårat sortiment.


Kontakta oss på 0709-999 529 för mer information

Önskar du köpa viner ur vårt sortiment som privatperson?


From 2024-04-22 finns ett urval av vinerna i vårt sortiment på Systembolagets beställningssortiment. Om du på Systembolagets hemsida skriver "makarnasvard" i sökrutan får du upp de viner som finns att beställa.

Fler av vinerna i vårt sortiment kommer att läggas upp löpande. Har du några frågor är det bara att höra av sig till oss.